ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ

Είτε ανακαινίζετε το σπίτι που μένετε είτε χτίζετε καινούριο, η αντλία θερμότητας θα εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας σε θέρμανση και ψύξη. Οι αντλίες θερμότητας είναι εύκολες στην εγκατάσταση και ιδανικές για αντικατάσταση παλαιών ηλεκτρικών συστημάτων. Στηρίζουν τη λειτουργία τους στην αξιοποίηση του φθηνότερου καυσίμου που υπάρχει, τον αέρα.

Οι συγκεκριμένες αντλίες, οι οποίες τοποθετούνται εξωτερικά, χρησιμοποιούν τη θερμική ενέργεια του εξωτερικού αέρα και μπορούν να μετατρέψουν ένα υπάρχον σύστημα θερμαντικών σωμάτων σε ένα αποτελεσματικό, πλήρες σύστημα θέρμανσης. Eίναι ένα ενεργειακά αποδοτικό σύστημα που απορροφά θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος για θέρμανση και ζεστό νερό. Μεταφέρει τη θερμότητα του αέρα του περιβάλλοντος στην οικία μέσω υδραυλικού συστήματος νερού, όπως ενδοδαπέδια θέρμανση, fan coil, και σώματα καλοριφέρ.

Tους θερινούς μήνες αφαιρεί θερμότητα από έναν κλιματιζόμενο χώρο και την αποβάλλει στο περιβάλλον, ενώ τους χειμερινούς μήνες αφαιρεί θερμότητα από το περιβάλλον και την αποβάλλει στον κλιματιζόμενο χώρο.

Επικοινωνήστε για την άμεση εξυπηρέτησή σας