Στον τομέα του εξαερισμού – αερισμού η TsoumalisClima δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα. Έτσι, καθημερινά υλοποιούνται μελέτες και εφαρμογές δίνοντας στον πελάτη μας την δυνατότητα να κινείται σε ένα υγιές, καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.

Το σύστημα εξαερισμού τοποθετείται σε χώρους επαγγελματικούς ή οικιακούς. Στόχος είναι να ανανεώνει τον αέρα του εσωτερικού χώρου και παράλληλα να διοχετεύει στο χώρο φρέσκο αέρα από το εξωτερικό περιβάλλον. 

Ο εξαερισμός και αερισμός ενός κλειστού χώρου είναι αναγκαίος διότι με την ανανέωση του αέρα, ανανεώνεται το οξυγόνο, συμβάλλοντας στην αραίωση και απομάκρυνση οσμών από καπνό, διοξείδιο του άνθρακα που παράγουν οι άνθρωποι με την αναπνοή τους, καθώς και διαφόρων αερίων ρύπων, που παράγονται από διάφορες βιομηχανικές και επαγγελματικές δραστηριότητες.
Η κατασκευή εγκατάστασης εξαερισμού, προϋποθέτει την σωστή μελέτη που θα λαμβάνει υπόψη, τις απαιτήσεις και ανάγκες του χώρου.

Η εταιρία μας εξειδικεύεται και εξυπηρετεί τις ανάγκες κλιματιστικών εγκαταστάσεων, εξαερισμού, αερισμού βιομηχανικών και εμπορικών χώρων, χώρων μαζικής εστίασης και κάθε είδους επαγγελματικού χώρου.

Επικοινωνήστε για την άμεση εξυπηρέτησή σας